Повернутися до звичайного режиму

Якими будуть тести ЗНО у 2018 році

УЦОЯО затвердженізагальні характеристики сертифікаційних робіт ЗНО,якими визначено форми тестових завдань з усіх предметів, час на їх виконання, методологію оцінювання, розподіл за частинами, що зараховуватимуться як державна підсумкова атестація та вступний іспит до вишів тощо.

Зміни структури зазнали майже усі тести ЗНО, однак найсуттєвіші зміни внесено до сертифікаційних робіт з англійської, іспанської, німецької та французької мов - вони отримали нову частину тесту «Аудіювання». Через це на виконання завдань мовних тестів у 2018 році буде відведено більше часу. Загальна тривалість роботи з тестом з іноземної мови відтепер складатиме 150 хвилин.
Також Центромзатверджені критерії оцінювання завдань відкритої форми з розгорнутою відповіддюдля тестів ЗНО з української мови, англійської, французької, німецької та іспанської мов, а також критерії оцінювання завдань відкритої форми з розгорнутою відповіддю ЗНО з математики.
Окремим наказом УЦОЯОзатверджені схеми нарахування балів за виконання завданьтестів зовнішнього незалежного оцінювання у 2018 році.
(за матеріалами сайту http://osvita.ua/)
Кiлькiсть переглядiв: 156