День безпечного Інтернету

7 лютого 2017 року у світі відзначається День безпечного Інтернету, який пройде під гаслом «Будь зміною: об’єднаймося для кращого Інтернету».

День безпечного Інтернету відзначається другого дня другого тижня другого місяця щорічно.Тисячі людей в усьому світі об’єднуються та беруть участь у різних заходах заради просування ідеї відповідального використання онлайн-технологій та мобільних приладів, особливо дітьми та молоддю.

День безпечного Інтернету (SafeInternetDay) організовано мережами Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії.У навчальних закладах України цей день проходить за підтримки Міністерства освіти і науки та ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти».

Дізнатися більше про День безпечного Інтернету можна за посиланням: www.saferinternetday.org.

Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 30.01.2017 №1/9-40, з метою зменьшення негативного впливу небажаної інформаційної продукції шляхом покращення обізнаності дітей та учівської молоді з питань безпечного Інтернету, забезпечення відповідального використання онлайн-технологій та мобільних приладів ДНУ "Інститут модернізації змісту освіти" за підтримки компанії Майкрософт Україна 8 лютого 2017 року проводить Всеукраїнські вебінари:

- з 10.00 до 10.30 для учнів старших класів "Як зробити Інтернет безпечним";

- з 10.45 до 11.30 для учителів та батьків "Безпечний Інтернет".

Для участі у заходах необхідно перейти за посиланням: https://join.microsoft.com/meet/a-romanr/R362Z3D1

Кiлькiсть переглядiв: 135