Пробне ЗНО 2020 - не йдіть до пункту проведення, - пройдіть його вдома!

Шановні учасники пробного ЗНО, а також наші колеги – працівники пунктів тестування. Учора пізно ввечері на сайті Кабінету міністрів України з’явилася новинапро внесення зміндо Постанови Кабінету міністрів України від 12 червня 2020 р. № 480, підпунктом 1 пункту 4 якої фактично було заборонено проводити пробне ЗНО в закладах освіти.

Ми просимо вас 15 червня і 17 червня не приходити на пункти проведення пробного ЗНО, окрім відповідальних за пункти та їхніх помічників, а також повідомити про це усім вашим друзям, знайомим, колегам, хто, можливо, також мав би прийти до нас у цей понеділок.

З огляду на ситуацію, що склалася, ми пропонуємо учасникам пройти тестування вдома:

15 червня об 11:00 зайти у свій кабінет учасника пробного ЗНО, розміщеного на сайті відповідногорегіональногоцентру оцінювання якості освіти, і завантажити тестовий зошит і бланк відповідей з української мови і літератури.

  • Виконати завдання тестового зошита.
  • До 19 червня унести свої відповіді до сервісу визначення результатів.
  • Отримати свій результат за тестування.

17 червня об 11:00 зайти у свій кабінет учасника пробного ЗНО і завантажити тестовий зошит і бланк відповідей з того навчального предмета, який ви обрали для проходження пробного ЗНО.

  • Упродовж двох днів виконати завдання тестового зошита.
  • До 19 червня унести свої відповіді до сервісу визначення результатів.
  • Отримати свій результат за тестування.

Під час роботи із тестовим зошитом намагайтеся дотримуватися часових меж і не відволікатися. Сервіс визначення результатів буде працювати з 11:00 15 червня до 18:00 19 червня.

Ваші тестові зошити знаходяться на пунктах проведення пробного ЗНО, інформацію про можливість отримання цих зошитів ви зможете отримати в своїх особистих кабінетах учасників.

Ознайомитися з процедурою проведення пробного ЗНО ви можете за посиланням. Ми також підготуємо додаткові інформаційні матеріали, щодо особливостей поводження на пунктах тестувань в умовах карантинних обмежень.

Загрозливі спалахи захворюваності щохвилини вносять корективи у плани кожного, але ми маємо залишатися спокійними, сильними і здоровими. Бережіть себе, а ми зробимо все, щоб виконати свої зобов’язання перед вами!

Джерело

Кiлькiсть переглядiв: 138